Iznajmljivanje nekretnina sa pametnim bravama

Dopustite da Vam predstavim jednu realnu poslovnu situaciju, danas dosta čestu kod nas u Hrvatskoj, a odnosi se na iznajmljivanje nekretnina. Maria, upraviteljica nekretnina, jako se mučila s udovoljavanjem svih zahtjeva vezanih uz njezine nekretnine za iznajmljivanje. Imala je nekoliko nekretnina za iznajmljivanje, ali upravljanje svima njima bila je gnjavaža. Stalno se vozila gradom kako bi se sastala s potencijalnim unajmljivačima, pokazala nekretnine i koordinirala s radnicima na održavanju. Bila je pod stalnim stresom i nije zarađivala onoliko koliko je željela.

apartment, room, house-2094666.jpg
Iznajmljivanje apartmana

Kad je Maria na tržištu otkrila pametne brave, sve se promijenilo. S pametnim bravama Maria je uspjela pojednostaviti svoj proces najma i uštedjeti vrijeme. Više se nije morala osobno sastajati s unajmljivačima kako bi im predala ključeve ili se koordinirati s radnicima na održavanju kako bi mogli ući u unajmljeni prostor. Umjesto toga, vrlo lako je odobrila pristup najmu sa samo nekoliko dodira na svom pametnom telefonu. To joj je omogućilo da se usredotoči na druge aspekte svog posla, kao što je marketing nekretnina za iznajmljivanje i pronalaženje novih unajmljivača.

Ne samo da su pametne brave Mariji uštedjele vrijeme, već su joj pomogle zaraditi više novaca. S mogućnošću jednostavnog odobravanja pristupa iznajmljivanju, Maria je mogla ugostiti unajmljivače u zadnji tren te kratkoročne najamnike, poput onih putem Airbnb-a. To je značilo da može brzo popuniti upražnjene nekretnine i zaraditi više od iznajmljivanja. Osim toga, dodatna sigurnost i pogodnost pametnih brava učinile su njezine nekretnine poželjnijim za unajmljivače, a ujedno su i opravdale veću cijenu najma.

pametnebrave.hr

Ali pametne brave nisu koristile samo Mariji, koristile su i njezinim unajmljivačima.

Njima se jako svidjela praktičnost pametnih brava i cijenili su dodatne sigurnosne značajke.

Mogli su lako pristupiti najmu bez potrebe za koordinacijom s Marijom ili brige o gubitku ključeva.

Osim toga, sa značajkama kao što su automatsko zaključavanje i upozorenja na neovlašteno rukovanje, osjećali su se sigurno u svom najmu.

Zahvaljujući pametnim bravama, Maria je uspjela proširiti svoj posao iznajmljivanja, zaraditi više novca i uštedjeti vrijeme. A njezinim se unajmljivačima svidjela dodatna pogodnost i sigurnost koju su pružale pametne brave. To je bila dobit za obje strane.

Ako ste upravitelj nekretnine ili vlasnik nekretnine za iznajmljivanje, razmislite o ulaganju u pametne brave. One će vam uštedjeti vrijeme, zaraditi više novca i pružiti vašim unajmljivačima udobnost i sigurnost koju zaslužuju. Nemojte čekati – isprobajte pametne brave već danas i uvjerite se u prednosti.

pametnebrave.hr
pametne brave hrvatska

Siguran dom – Pametne brave

Siguran dom uz pametne brave! Kao vlasnik kuće, znate da je sigurnost vašeg doma i voljenih osoba vaš glavni prioritet. Ali što ako vaše tradicionalne

Više