Pametne brave u turizmu

Zamislite situaciju na moru na vrhuncu turističke sezone, dolaze vam gosti u apartman.

Pripremili ste se za doček i sa veseljem ih očekujete u najavljenom terminu.

Gosti kasne 20-tak minuta jer je gužva u prometu. U sezoni su gužve na cestama  uobičajene, a često se mali zastoj u trenutku pretvori u kašnjenje od nekoliko sati.

Zbog takove situacije povećava se stres i kod vas i kod gostiju. Gosti su svjesni da kasne i da ih čekate i da gubite svoje vrijeme, a oni su nemoćni. A Vi čekate do kad treba jer im morate predati ključ od ulaza apartmana.

To je samo jedan primjer iz života iznajmljivača / turista. Zašto ne iskoristiti pogodnosti tehnologije, pametne brave predaju  digitalni ključ putem digitalne tehnologije?

Svom gostu predajete šifru za ulazak u apartman putem pametnog telefona.

A dobrodošlicu im zaželite u miru kada vama i njima najviše odgovara.

Samo jedna situacija kako pametne brave u turizmu mogu biti vrlo korisne i praktične.

Ostale objave

Pametne brave u turizmu

Zamislite situaciju na moru na vrhuncu turističke sezone, dolaze vam gosti u apartman. Pripremili ste se za doček i sa veseljem ih očekujete u najavljenom

Više »

Razvoj brave kroz povijest

Kako je čovjek počeo posjedovati svoje privatne stvari i imovinu počinje razmišljati i o njezinoj zaštiti. Brave su bile jedne od načina zaštite privatne imovine.

Više »
kako odabrati pametnu bravu

Kako odabrati pametnu bravu?

Kako odabrati pametnu bravu? Sve više ljudi želi nabaviti pametnu bravu, ali ne zna odakle krenuti. Znamo da ima puno brava različitih dimenzija i dizajna.

Više »
što je pametna brava

Što je pametna brava?

Što je pametna brava? Kada govorimo o sigurnosti glavnog ulaza, kvalitetno napravljena tradicionalna brava na fizičko otključavanje rješava problem sigurnosti. Isprobana diljem svijeta, mehanizam funkcionira

Više »