Pametne brave u poslovnim prostorima

U većini tvrtki postoji nekoliko vrata za zaključavanje, bilo da se radi o uredu, arhivnom prostoru, skladištu, medicinskoj ordinaciji ili odvjetničkom uredu. Upravljanje ključevima ponekad može biti vrlo nezgodno jer svi zaposlenici trebaju jednostavan pristup prostorijama. Štoviše, upravljanje svim ključevima tvrtke obično je povezano s visokim administrativnim troškovima.

Neograničeni broj digitalnih ključeva

Kako bi se zaposlenicima omogućio pristup prostorijama, često se mora izdati velik broj ključeva. To ne samo da dovodi do visokih troškova, već predstavlja i sigurnosni rizik. Ako se ključ izgubi, cijelu bravu i sve ključeve treba zamijeniti kako bi dokumenti u uredu ostali sigurno pohranjeni, dok pametne brave u poslovnim prostorima riješavaju taj problem.

Jednostavno, pametno i sigurno

S našim rješenjem pametnog pristupa ovi su problemi stvar prošlosti! S pametnim bravama se pristup uredu može digitalizirati. Pametna brava jednostavno se montira na postojeća vrata, a zatim zajedno s besplatnom aplikacijom i digitalnim dopuštenjima pristupa može se slati zaposlenicima, osoblju za čišćenje, dostavljačima, sigurnosnim službama i obrtnicima. Aplikacija pametne brave, naravno, točno navodi tko je i kada imao pristup poslovnim prostorijama. Ovlaštenja pristupa mogu se jednostavno kreirati, prilagoditi ili deaktivirati u bilo kojem trenutku.

Našom elektroničkom bravom lako se upravlja putem aplikacije ili pregledne web platforme. Vlasnici tvrtki mogu, primjerice, prilagoditi i vrijeme zatvaranja radnom vremenu, odnosno definirati da svaki dan u 20 sati automatski zaključava ulazna vrata ureda. To osigurava da su vrata stvarno zaključana čak i ako je zadnji zaposlenik otišao bez zaključavanja vrata. Zahvaljujući jasnoj i intuitivnoj aplikaciji , status vrata (otključana/zaključana ili otvorena/zaključana) može se provjeriti bilo kada i s bilo kojeg mjesta. Uz funkciju protokola, svi procesi zaključavanja mogu se držati u vidu.

Što to točno znači? Zamislimo da 24. prosinca, dok kitite božićno drvce, iznenada imate sumnje jesu li vrata ureda ili skladišta doista zaključana. Za opuštenu Badnju večer potrebna vam je sigurnost. S pametnom bravom se ne morate voziti do tvrtke. Za provjeru statusa vrata dovoljan je brzi pogled na aplikaciju. Ako vrata nisu zaključana, to možete učiniti od kuće brzim prelaskom prsta u aplikaciji. Zgodno, zar ne?

Ušteda troškova za tvrtke

Uz pametnu bravu, tvrtke ne samo da štede troškove za izradu ključeva i, u slučaju gubitka, za zamjenu ključeva i cilindara za zaključavanje.

Pametne brave u poslovnim prostorima